seen & read #2015

Ik heb een liefde voor boeken, films, series en musicals. En deel dit graag met jullie, daarom zal ik op deze pagina delen wat ik in een jaar lees en kijk. Een aantal boeken zal ik ook gaan reviewen, dan komt hier natuurlijk ook een linkje te staan. Mijn reading challenge van dit jaar staat op 25 boeken, voor films en series heb ik geen doel. Ik kijk wanneer ik er zin in heb en zal het ene jaar meer kijken dan het andere jaar. Waarom ik dan wel een reading challenge doe weet ik niet zo goed, want ik lees ook wanneer ik er zin in heb, maar ik houd wel van die uitdaging denk ik. Enjoy!

Boeken
• J.D. Robb – Vermoord naakt (Eve Dallas #1)
• J.D. Robb – Vermoorde reputaties (Eve Dallas #2)
• Escober – Onrust
• Harlan Coben – Verzoeking
• Laura McHugh – Het gewicht van bloed
• Myrthe van der Meer – Paaz
• Myrthe van der Meer – Up
• Lars Kepler – Contract (Joona Linna #2)
• Gillian Flynn – Teerbemind
• Nicci French – Dinsdag is voorbij (Frieda Klein #2)
• J.D. Robb – Vermoorde schoonheid (Eve Dallas #3)
• Tess Gerritsen – De leerling (Rizzoli & Isles #2)
• Ethan Cross – Ik ben de nacht ⇢ review
• Nicci French – Wachten op woensdag (Frieda Klein #3)
• David Hewson – The Killing (The Killing #1)
• M.R. Carey – Het meisje met alle gaven ⇢ review

Films
• Gone Girl
• Ma Mère
• De Aristokatten
• Maleficent
• Still Alice
• La Pianiste
• Black Swan
• Il y a longtemps que je t’aime
• Süskind
• My old lady

Series
• Homeland (seizoen 1 t/m 4)
• The Following (seizoen 2)
• The Missing
• Orphan Black (seizoen 3)
• Orange is the new Black (seizoen 3)
• Under the Dome (seizoen 1 & 2)

Musicals
• War Horse
• Moeder ik wil bij de Reveu