Sanne

 photo About_zpsb8yqpuwg.jpg

Het is natuurlijk wel zo leuk voor jullie als ik hier iets over mijzelf vertel, maar ik kan jullie alvast vertellen dat ik dat erg lastig vind. Dat komt denk ik omdat ik liever naar anderen luister, dan dat ik iets over mijzelf vertel. Maar goed laat ik het dan toch maar proberen!

Bonjour! Ik ben Sanne, 23 lentes jong, woont in Utrecht en vierdejaars student grafisch vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ik loop nu tot en met januari stage bij TwinMedia in Culemborg, wat SUPER leuk is en ik ben helemaal happy met deze stage. Dan na deze stage is het tijd voor examens, aaahh! Waar ik nu al tegen op kan zien door mijn perfectionistische hoofd, ik wil het perfect doen stom hè?! Nee zo stom is het nou ook al weer niet, zo ben ik nou eenmaal. Ik kan er ook prima mee leven hoor, als ik het maar onder controle heb.

Ja ik ben dus heel erg perfectionistisch, maar ik ben ook creatief, leergierig, een dromer, een denker, nieuwsgierig, een avond/nachtmens, kritisch, een booklover en af en toe heel erg down, ondanks dat ik best een vrolijk mens ben. Het liefst woon ik ergens in het mooie Frankrijk, maar dat is iets voor ‘later als ik groot ben’. Hier in Utrecht is het voor nu heel erg fijn om te wonen.

Ik houd dus van Frankrijk en de Franse taal, maar ook van cappuccino, thriller boeken, rode wijn, mijn iPhone 6, Instagram, Pinterest, fotografie, graphic design, confetti, cactussen, mijn e-reader • de Kobo Glo, muziek, series, quotes, verse muntthee, chocola, pioenrozen, nagellak, watercolor, handlettering, pizza, Hema, leuke steden bezoeken en koken. Ik sta echt heel erg graag in de keuken in de pannen te roeren en recepten uit te proberen. Wil ook heel graag een keer een 3gangen diner organiseren of een high tea met allemaal lekkere hapjes. Maar daar heb ik wel een grote keuken voor nodig, vind ik, want in de keuken van het studentenhuis waar ik woon gaat niet helemaal lukken denk ik haha. Ook weer iets voor ‘later als ik groot ben’ en een eigen huisje heb.

Social media
Twitter // Instagram: @jesuissannee & @bysannee // Goodreads // Pinterest // Snapchat: bysannee // Behance

Over de blog
Op bysannee.com blog ik graag over alles wat ik leuk vind; eten, boeken, fotografie, graphic design, mooie interieurs en veel meer. Op dit moment staat mijn blog nog in de beginstadium en zal het ook vooral een uitlaatklep voor mij zijn. Ik vind het namelijk heel erg fijn om van mij af te schrijven en om leuke dingen te delen met de wereld.
Ik wens jullie veel plezier op mijn blog!