Art

snoerboer diy lamp

 photo snoerboer-lamp-1_zpskk1gcagb.jpg

Toen ik over al nergens aan het rondkijken was naar leuke spulletjes voor mijn nieuwe kamer, kwam ik bij de Karwei het merk Snoerboer tegen. Een merk waarbij je je eigen lamp kan samenstellen. Ik wist meteen dat ik zo’n lamp in mijn nieuwe kamer wou hebben en heb een aantal mooie materialen bij elkaar geraapt.

Een mooie lamp in je huis is natuurlijk altijd goed en zo denken ze bij Snoerboer dus ook. Je eigen lamp samenstellen vanaf het plafond of het stopcontact, tot de lichtbron. Ze hebben een groot assortiment aan mooie gekleurde snoeren, maar ook aan fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, lichtbronnen en aansluitmaterialen. En denk je dat het moeilijk is om je lamp in elkaar te zetten, dat valt reuze mee. Eerlijk gezegd heb ik het door mijn vader laten doen, maar ik weet nu wel heel goed hoe het moet. En als er nog een volgende lamp bij komt ga ik hem zelf in elkaar zetten. Heb je toch twee linkerhanden, dan hebben ze bij Snoerboer instructievideo’s en een Snoerboer-stappenplan.

 photo snoerboer-lamp-2_zpsuibxupxk.jpg
 photo snoerboer-lamp-3_zps6jxyguj1.jpg

Voor mijn lamp heb ik gekozen voor een simpel zwart/wit patronen snoer, met een mooie koperen fittinghuls en een grote heldere led kooldraad lichtbron. Ik houd ervan dat je zo mooi die draden kan zien als de lamp niet aan staat. Maakt het plaatje helemaal compleet.

Wat vinden jullie van mijn lamp? En van het merk Snoerboer?

Previous Post

you may also like

No Comments

Leave a Reply