♡ no. 8

 photo hartje-no8_zpsa3e9kggx.jpg

Op deze blue monday (de meest deprimerende dag van het jaar), vond ik het wel een goed idee om weer eens een maandelijks happy list te maken. Het is alweer zo lang geleden dat ik zo’n lijstje heb gemaakt. En om eerlijk te zijn is het wel even goed voor mij om me te focussen op de leuke dingen. In mijn hoofd is het de laatste tijd weer heel erg zwart en duister.


♡ sinds 1 januari woon ik niet meer op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, maar op een heel fijn ander plekje in Utrecht 
♡ love mijn nieuwe kamer! ♡ leuke, gezellige nieuwe huisgenoten ♡ veel nieuwe inspiratie ♡ het ontwerpen van een geboortekaartje ♡ nog meer tijdschriften die ik op mijn werk mag maken ♡ vrijdagmiddagborrels met bier en darten ♡ mijn leuke mintgroene bluetooth speaker de Rockbox Brick van Fresh ’n Rebel ♡ nieuwe boeken ♡ heel veel slapen ♡ kiwi gold ♡ fijne avonden in de stad met lieve leuke mensen ♡ creatieve avonden met lieve Myrthe ♡ wie is de mol! (weten jullie het al?) ♡ Planet Earth 2 ♡ in een half uurtje op het werk zijn, ipv een uur, heel fijn♡ ’s avonds ben ik dus ook weer eerder thuis ♡ een nieuw jaar een nieuwe start ♡ het vooruitzicht dat ik de komende maanden vier keer naar het theater ga ♡ en drie daarvan in mijn eentje ♡ mijn nieuwe ‘snoerboer’ diy lamp ♡ vers gewassen beddengoed met Robijn Zwitsal ♡ druk met een paar hele leuke projecten ♡ beat this blue monday! ♡

Previous Post Next Post

you may also like

2 Comments

 • Reply Monique | WritingMonique

  Wat een positief lijstje :) Nieuwe boeken maken mij ook altijd blij, net als Wie Is De Mol! (Ik denk Thomas, Jochem of Diederik. en jij?)

  17 januari 2017 at 10:56 AM
  • Sanne
   Reply Sanne

   Oeh, ik denk op dit moment dat Jeroen de mol is

   17 januari 2017 at 6:45 PM

  Leave a Reply