Personal

hello you, two thousand seventeen!

 photo 2016bestnine_zpsicxudyrs.jpg

Dit zijn mijn #2016bestnine op instagram – @jesuissannee

HAPPY 2017! Een nieuw jaar, een nieuw begin, zo voelt het toch altijd een beetje. En vooral voor mijn blog, want het is hier een poosje stil geweest. Er is alweer een jaar voorbij, klink ik als een oud omaatje als ik zeg dat de tijd zo snel voorbij vliegt?! Ik denk het wel, maar het is wel waar. Het is gewoon zo gek dat alles steeds sneller en sneller lijkt te gaan. In 2016 is zoveel gebeurd dat ik een beetje het idee heb dat ik het hele jaar heb overgeslagen. En dat ik dus ook niet echt heb genoten van het afgelopen jaar. Daar moet in 2017 dus maar eens verandering in komen.

Ik stel voor mijzelf elk jaar weer een aantal doelen op, maar eigenlijk vergeet ik ze na een paar weken weer. Daarom heb ik voor 2017 maar twee doelen voor ogen, positiviteit en beter voor mijzelf zorgen! Het afgelopen jaar heb ik heel erg gemerkt dat ik meer positiviteit nodig heb, ik blijf heel snel in een negatief spiraal hangen. En als dat gebeurt kan ik alleen maar heel erg boos zijn op mijzelf en blijf ik mijzelf naar beneden halen. Daarom is het ook heel erg belangrijk dat ik beter voor mijzelf ga zorgen. En vooral in tijden dat ik weer weg zak in een negatief spiraal en het allemaal niet meer zie zitten. Dit is niet iets wat ik één, twee, drie kan veranderen. Hiervoor zou ik toch mijn levensstijl moeten veranderen en dat gaat in zomaar binnen een maand. Daarom geen druk op deze twee doelen, langzaam aan ga ik hieraan werken. En daar heb ik ook vrede mee, het hoeft allemaal niet zo snel voor mij. Maar laten we er vooral met z’n allen er een heel mooi jaar van maken, met meer vrede en liefde! Want dat is vooral heel erg nodig in deze wereld vol haat en terreur!

Hebben jullie nog mooie voornemens of doelen voor het nieuwe jaar?

Previous Post Next Post

you may also like

7 Comments

 • Reply Marlous

  Ha wat grappig dat je best nine allemaal van die mooie stadsgezichtjes zijn. Vind ik ook altijd leuk om te zien :-) Mijn voornemens liggen dus vooral in de creatieve hoek, en ik heb er zin in!

  2 januari 2017 at 11:14 AM
  • Sanne
   Reply Sanne

   Ja leuk he :) nou bestaat mijn instagram account ook wel voornamelijk uit leuke stadsgezichtjes, haha! Ik houd er heel erg van!

   4 januari 2017 at 7:12 PM
 • Reply Wanda

  Leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken! En ja, eigenlijk gewoon het standaardverhaaltje, gezonder leven, positiever in het leven staan en vooral genieten.

  2 januari 2017 at 4:26 PM
 • Reply Marlies

  Succes met je doelen/voornemens! Met kleine stapjes gaat dat zeker lukken :)
  Ik heb eigenlijk geen doelen of voornemens. Ik heb 2017 altijd al willen vermijden voor persoonlijke redenen maar misschien moet ik maar snel denken aan een aantal doelen of voornemens om van 2017 toch een leuk jaar te maken :)
  Nog een gelukkig nieuwjaar!

  2 januari 2017 at 6:02 PM
  • Sanne
   Reply Sanne

   Er zijn altijd doelen of voornemens te bedenken om van 2017 toch nog een leuk jaar te maken :) en je moet ook maar zo denken, het jaar is zo voorbij!

   4 januari 2017 at 7:14 PM
 • Reply Veerlez

  Wat zijn het een mooie negen foto’s bij elkaar, ik krijg er meteen kriebels van om vaker stadsaangezichten te fotograferen! & je doelen zijn mooi voor een rustig 2017. Geniet ervan!

  4 januari 2017 at 9:44 PM
  • Sanne
   Reply Sanne

   Zeker doen ook, stadsgezichten zijn zo leuk :)

   5 januari 2017 at 6:14 PM

  Leave a Reply